Vi bygger åt företag

som utvecklas och växer

Kontorsombyggnation

Kontorsombyggnation, Rundgången i Helsingborg

Våra egna nya lokaler behövde anpassas. Av ett öppet kontorslandskap skapade vi 7 st kontorsrum, ett stort konferensrum samt ett mindre samtalsrum. Varma ljusa kulörer på väggarna, svarta höga dörrar och glaspartier med svarta detaljer.

Undertaken i kontoren fick en mörkare nyans av grått vilket ger rummet en dämpad känsla utan att bli för mörkt.

Att få till en inbjudande del i mitten av lokalen med industriglas som rumsavdelare var en rolig utmaning. Här ryms både sittplatser och kopiatordel. Inredningen i kontoren med svarta skrivbord och övriga mörka möbler fick den sista touchen att bli perfekt. Med mörka detaljer är det enkelt att variera med färger på övrig inredning som soffa och tavlor.