Vi bygger åt företag

som utvecklas och växer

När din verksamhet utvecklas och växer

behöver företagets lokaler ofta förändras eller utökas för att fungera optimalt. Nya förutsättningar skapar nya behov och krav.

Här har Premirbygg en mångårig samlad erfarenhet och kompetens. Vi har mött problematiken många gånger. Du är förstås den som bäst känner dina produkter och din bransch, medan vi har erfarenhet och kunskap kring byggandet – vi kan regler och villkor, material och metoder men kan också föreslå spännande möjligheter. Uppdragen kan gälla nybyggnation, om- och tillbyggnader liksom renoveringar och kontorsanpassningar. Vi utför också arbeten på fasader och fönsterbyten (ofta på uppdrag av olika bostadsrättsföreningar).

Premirbygg följer ditt projekt från början och bistår i planering och utveckling. Vi tar ett totalansvar för arbetet, bevakar kostnader och tider och levererar en lösning som ger din verksamhet rätt förutsättningar för fortsatt utveckling och tillväxt. 

Vår affärsidé

Premirbygg är ett premiumföretag inom ombyggnationer och anpassningar till framför allt fastighetsbolag, privata företag och bostadsrättsföreningar. Vi ska vara det självklara valet vid en ombyggnation eller renovering. Hos oss köper kunden trygghet och engagemang.

Vår vision är att vårt arbete ska locka till ytterligare arbete med samma höga förväntningar som första gången. Vi verkar lokalt i vårt område som är Helsingborg med omnejd.

Vi ska alltid sträva efter utveckling och att bli bättre. Både i våra interna system och i hela vår verksamhet.

Dialog och öppenhet
är nyckeln till ett bra resultat

– En bra byggare är bra under hela byggprocessen, från idé till färdigt resultat. Du som kund ska uppleva att du full koll medan bygget pågår – det ska vara en positiv erfarenhet!

– Vi vill ha en tät dialog med våra kunder. Oavsett om uppdraget är litet eller stort ska du som beställare veta vad vi gör och varför. Vi ska vara lätta att nå och öppna med allt. Och på samma sätt är vi lyhörda för dina synpunkter och önskemål – det är ju ditt projekt.

Andreas PJenny Telford och Andreas Pettersson äger och driver Premirbygg AB.ettersson och Jenny Telford äger och driver Premirbygg AB.
Jenny Telford och Andreas Pettersson äger och driver Premirbygg AB.

Vi är Premirbygg

Per Andersson

Per Andersson

Snickare

Jörgen Viktorsson

Snickare

Christian Paulsson

Snickare

Christer Edman

Snickare

Dennis Hörstedt

Snickare

Jonathan Larsson

Snickare

Tobias Persson

Snickare

Eddie Delfin

Snickare

Leo Isaksson

Lärling

Jenny Telford

Ekonomichef

Andreas Pettersson

VD

Klara Öberg

Kalkyl & inköp

Daniel Premholt

Projektledare

Dennies Gullberg

Projektledare

Stella

Kontorshund

Vi
engagerar oss
lokalt

För oss på Premirbygg är det en självklarhet att vi engagerar oss i föreningslivet på vår hemmaplan – nordvästra Skåne.

Vi är stolta sponsorer till

Premirbygg
– en seriös byggare

Att arbeta seriöst är att ta ansvar, att kunna sina saker, att ha ordning och reda och att både erbjuda och begära schyssta villkor.

Därför är Premirbygg medlem i Byggföretagen – den bransch- och arbetsgivarorganisation som samlar Sveriges bygg-, anläggnings- och specialföretag.

Som medlemmar i Byggföretagen deltar vi också i Schyssta byggare – en söktjänst på nätet som visar att det är skillnad på byggare och byggare. För att få vara med här måste man arbeta seriöst och t ex ha kollektivavtal, respektera lagar och avtal och alltid sätta säkerheten i första rummet.